LÀCTICS

Tots fets amb la llet de les nostres vaques que pasturen lliurament

Formatges curats

Madurat Mas el Lladré

Formatge de llet de vaca de quallada enzimàtica d'entre 45 i 60 dies de marudació.

 

El Bac

Formatge de llet de vaca de quallada enzimàtica de més de 6 mesos de maduració.

Formatge de primavera

Formatge de llet de primavera de 2 a 3 mesos de maduració en cunyes de 300g. Elaborat durant els mesos on la pastura suposa el 90% de l'alimentació de les nostres vaques. 

Tupí de ratafia

Formatge d'untar fermentat més de 30 dies amb ratafia en una olla de terrissa.

Tou de Matamala

Formatge de quallada mixta, de crosta florida. Cremós i de gust intens.

=

Formatges frescos

Mató

Fet amb llet de les nostres vaques.

Varis formats: 100, 250, 500 grams i de 1 quilo. 

També a  granel, pes segons peça

Formatge fresc

Elaborat sense sal.

En format de 250 grams o a granel, pes segons peça

Postres

Iogurt

Natural, sense sucres, aromes ni gustos artificials.

Flam d'ou

Ous frescos, llet i sucre. Fet al bany maria com mana la tradició.

Flam de mató

Ous frescos, llet, sucre i mató. Fet al bany maria.

Flam de vainilla

Fet amb la llet de les nostres vaques i amb un toc de vainilla .

Flam de cafè

Fet amb cafè descafeïnat, per a tots els públics.

Pastís de formatge

Fet amb el nostre formatge fresc i sense gluten, apte per a celíacs.

Formats rodó de 250 grams i rectangular de 500 grams.

Mas el Lladré

17512 Les Llosses (Girona) 

Email: info@masellladre.cat

Telèfons:

Marina:650960865

Imma: 620070413

Joan:620278194

 

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon