MAS EL LLADRÉ
LÀCTICS
Tots fets amb la llet de les nostres vaques que pasturen lliurament
Formatges curats
Madurat Mas el Lladré
Formatge de llet de vaca de quallada enzimàtica d'entre 45 i 60 dies de marudació.
El Bac
Formatge de llet de vaca de quallada enzimàtica de més de 6 mesos de maduració.
COLL SENYORIT
Formatge de llet pasteuritzada, de 3 a 4 setmanes de maduració, de crosta rentada. De textura molt cremosa, suau amb gust molt làctic i mantega.
Tupí de ratafia
Formatge d'untar fermentat més de 30 dies amb ratafia en una olla de terrissa.
Tou de Matamala
Formatge de quallada mixta, de crosta florida. Cremós i de gust intens.
=
Formatges frescos
Mató
Fet amb llet de les nostres vaques.
Varis formats: 100, 250, 500 grams i de 1 quilo.
També a granel, pes segons peça
Formatge fresc
Elaborat sense sal.
En format de 250 grams o a granel, pes segons peça
Postres
Iogurt
Natural, sense sucres, aromes ni gustos artificials.
Flam d'ou
Ous frescos, llet i sucre. Fet al bany maria com mana la tradició.
Flam de mató
Ous frescos, llet, sucre i mató. Fet al bany maria.
Flam de vainilla
Fet amb la llet de les nostres vaques i amb un toc de vainilla .
Flam de cafè
Fet amb cafè descafeïnat, per a tots els públics.
Pastís de formatge
Fet amb el nostre formatge fresc i sense gluten, apte per a celíacs.
Formats rodó de 250 grams i rectangular de 500 grams.