La història del nostre mas

Mas el Lladré som una petita granja de caràcter familiar que des del 1992 a partir de la llet de les nostres vaques elaborem productes làctics d'altíssima qualitat. Això ho aconseguim gràcies a l'alimentació de les nostres vaques, basada en les pastures d'herba fresca que envolten el nostre mas. Cada dia els nostres animals surten a pasturar per així obtenir una llet amb unes característiques organolèptiques úniques, que fan dels nostres productes uns làctics exclusius.

Qui som

=

Per què

Tota la vida  a casa hem tingut vaques i veniem la llet a les fàbriques. Però degut als baixos preus de la llet i els alts costos de producció, era inviable mantenir una explotació tradicional.

 

Per això, de bon principi anàvem a vendre la llet a Ripoll, amb les típiques lleteres de vint litres, i la gent ens la comprava a granel. Amb el temps vam comprar la primera màquina per envasar la llet amb bosses de litre, facilitant als clients la seva compra tot complint la normativa sanitària.

 

Va ser a partir del 1992, que vam començar l’elaboració de productes làctics: el mató, els iogurts, el formatge fresc, els flams, el formatge madurat...

 

No ha estat un camí fàcil, perquè no costa gaire fer làctics, però si que costa molt trobar el punt en què la llet, gràcies a una bona alimentació de les vaques, esdevé l’ingredient perfecte per un producte final de qualitat.

 

Aquesta ha estat la clau del nostre petit èxit: en un mercat sobre-explotat, nosaltres hem volgut seguir la manera de treballar dels nostres avis, és a dir, seguir la tradició per mantenir la qualitat i els gustos de sempre.

Mas el Lladré

17512 Les Llosses (Girona) 

Email: info@masellladre.cat

Telèfons:

Joan: 620278194

Imma: 620070413

Marina: 650960865

 

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon