top of page

HISTÒRIA DEL NOSTRE MAS

Mas el Lladré som una petita ramaderia de caràcter familiar que des de 1992 elaborem productes làctics a partir de la llet de les nostres vaques. 

Estem orgullosos de ser una granja de vaques de llet de pastura de muntanya.

Des del 2014 també t'oferim carn de vedella, porc i cabrit criats a casa nostra.

Inicis de Mas el Lladré

QUI SOM

Mas el Lladré
Mas el Lladré

=

Mas el Lladré
Mas el Lladré

PER QUÈ

A casa tota la vida hi ha hagut  vaques, al principi veníem la llet a la indústria. Però degut als baixos preus que pagaven i els elevats costos de producció de la llet de pastura de muntanya, era inviable mantenir una granja tradicional.

Per això es començà a anar a Ripoll amb lleteres de vint litres on veníem la llet a granel. Amb el temps, l'entrada a la Unió Europea i amb les noves normes sanitàries vam comprar la primera màquina per envasar la llet amb bosses de litre, facilitant als clients la seva compra tot complint la normativa sanitària.

 

Va ser a partir del 1992, que vam començar l’elaboració de productes làctics: el mató, els iogurts, el formatge fresc, els flams, el formatge madurat...

 

No ha estat un camí fàcil, perquè no costa gaire fer làctics, però si que costa molt trobar el punt en què la llet, gràcies a una bona alimentació de les vaques, esdevé l’ingredient perfecte per un producte final de qualitat.

 

Aquesta ha estat la clau del nostre petit èxit: en un mercat sobre-explotat, nosaltres hem volgut seguir la manera de treballar dels nostres avis, és a dir, seguir la tradició per mantenir la qualitat i els gustos de sempre.

bottom of page