top of page

VINE A VEURE'NS

Mas el Lladré és una masia situada a Les Llosses, un petit poblet de la comarca pirinenca del Ripollès. La vall de les Llosses està situada a la zona del baix Ripollès a una altitud mitjana d’uns 1000 metres.

 

La carretera principal la C-26 travessa la vall de banda a banda. El terme municipal és terreny forestal i pastures majoritàriament ja que no hi ha nucli urbà , tant sols masies disseminades. És un terme municipal extens i muntanyós, que està cobert d’espessos boscos de pins i roures, que li donen un gran valor paisatgístic i que el fa un lloc perfecte pels amants dels bolets durant la tardor i un bon lloc per fer excursions tant a peu com en B TT ja que la zona està plena de camins ramaders i de transhumància que recorren indrets d’una bellesa exuberant.

EL NOSTRE

ENTORN

LA NOSTRA BOTIGA

DSC02633_edited.JPG

Si tens ganes de gaudir d'un entorn inigualable enfilat en un turó on hi dominen les vistes del tot el nostre poble, has de venir a la nostra botiga al mas.

A la nostra botiga hi trobaràs tots els nostres productes: làctics, formatges i carn de porc i vedella.

També hi trobaràs productes de proximitat i en especial productes de la marca de garantia de "Producte del Ripollès" com melmelades, licors, cerveses o mel.

HORARI:

DILLUNS A DISSABTE

De 9h a 14h i de 16h a 19h

DIUMENGES I FESTIUS

De 9h a 14h

bottom of page