VINE A VEURE'NS

Mas el Lladré és una masia situada a Les Llosses, un petit poblet de la comarca pirinenca del Ripollès. La vall de les Llosses està situada a la zona del baix Ripollès a una altitud mitjana d’uns 1000 metres.

 

La carretera principal la C-26 travessa la vall de banda a banda. El terme municipal és terreny forestal i pastures majoritàriament ja que no hi ha nucli urbà , tant sols masies disseminades. És un terme municipal extens i muntanyós, que està cobert d’espessos boscos de pins i roures, que li donen un gran valor paisatgístic i que el fa un lloc perfecte pels amants dels bolets durant la tardor i un bon lloc per fer excursions tant a peu com en B TT ja que la zona està plena de camins ramaders i de transhumància que recorren indrets d’una bellesa exuberant.

EL NOSTRE

ENTORN

LA NOSTRA BOTIGA

Si tens ganes de gaudir d'un entorn inigualable enfilat en un turó on hi dominen les vistes del tot el nostre poble, has de venir a la nostra botiga al mas.

A la nostra botiga hi trobaràs tots els nostres productes: làctics, formatges i carn de porc i vedella.

També hi trobaràs productes de proximitat i en especial productes de la marca de garantia de "Producte del Ripollès" com melmelades, licors, cerveses o mel.

HORARI:

De dilluns a diumenge 

9h-14h

16-19h 

Mas el Lladré

17512 Les Llosses (Girona) 

Email: info@masellladre.cat

Telèfons:

Marina:650960865

Imma: 620070413

Joan:620278194

 

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon