top of page

ARRIBAR A LA NOSTRA MASIA ÉS FÀCIL

HORARI AGROBOTIGA
9h a 14h
16h a 19h

 

Des de Ripoll:

Abans d'arribar a Ripoll trobaràs un desviament a mà esquerra on s'indica Berga, Les Llosses i Borredà per la carretera C-26, agafa aquest trencant i a uns 12 km, trobaràs un cartell de color verd indicant Sta. Maria de Matamala, des d'aquest cartell al trencant de la nostra masia hi ha un total de 200 metres. Trobaràs el trencant de la nostra masia a mà dreta , hi ha uns cartells indicatius de les cases de pagès on es dirigeix aquell camí, fixat-hi hi veuràs escrit: MAS EL LLADRÉ. Ara ja només et falta seguir els 500 metres de camí asfaltat fins a dalt de tot.

Ja has arribat!

 

 

 

Des de Berga:

Passat Berga direcció Puigcerdà , trobaràs un primer túnel on a la sortida hi ha un desviament on s'indica : Borredà, Vilada i Ripoll. Agafa aquest desviament i caldrà que travessis els pobles de Vilada i Borredà sempre direcció a Les Llosses. A uns 32 km del trencant que has agafat a Berga, trobaràs un cartell verd que indica: Sta. Maria de Matamala, el trencant cap a la nostra masia està a 200m a mà esquerra. Podràs observar que hi ha indicades les masies on va aquell camí i hi podràs llegir: MAS EL LLADRÉ.

 Ara ja només et falta seguir els 500 metres de camí asfaltat fins a dalt de tot.

Ja has arribat!

 

O si vols pots trucar-nos per telèfon :

    (De Dilluns a Divendres de 9 a 14h i de les 16 a 19h.)

  • MARINA: 650960865

  • JOAN: 620278194

 

O envia un email al següent formulari de sota indicant les teves dades i et contestarem ràpidament : masellladre@hotmail.es
 

bottom of page